Salvino Glas 

Met meer dan 220 jaar ervaring in het vak bent u bij ons verzekerd van een goed advies en van een uitstekende oplossing voor uw specifieke glasvraagstuk. Of het nu gaat om hardglazen binnendeuren of voordeuren, spiegels, tafels, bad- of keukenwanden, gezandstraald glas of glas-in-lood, wij laten u graag de mogelijkheden zien en adviseren u in de best mogelijke oplossing, afgestemd op uw budget.

Onze 24-uursservice zorgt er daarnaast voor dat u met een gerust hart kunt wonen, werken, en slapen. Bij schade, inbraak of anderszins staan wij dezelfde dag nog bij u op de stoep om reparatiewerkzaamheden uit te voeren of noodvoorzieningen te treffen.

Graag vertellen wij u meer over de verschillende glasproducten en toepassingen. Glasoplossingen blijven echter maatwerk, dus loopt u gerust onze showroom binnen voor een kop koffie en een advies op maat.

 

Glas maatwerk

Glas maatwerk wordt bij Harald Salvino Glas naar uw wensen vervaardigd en snel geleverd tegen zeer gunstige prijzen. Snijden, slijpen, boren of zandstralen; wij zijn in staat om glas op diverse manieren te bewerken in onze eigen werkplaats.

Uiteraard kunnen wij in onze werkplaats vele zaken van glas zelf produceren. Denkt u hierbij aan legplankjes en planchetten, gefigureerd glas, glas voor in fotolijsten, gelaagd glas voor een optimale zekerheid, glas om uw tafel te beschermen, te vernieuwen of gebruiksvriendelijker te maken, enzovoorts.

Harald Salvino is ook leverancier van hardglas, glas dat door een thermisch proces 5 keer sterker gemaakt wordt. Hardglas is bij ons in alle vormen en maten verkrijgbaar.

 

24-uur service

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken voor de volgende zaken:

U KUNT ONS TELEFONISCH BEREIKEN OP: 046-4512086


Uiteraard is Harald Salvino ook het juiste adres voor:

U bent van harte welkom in onze vernieuwde showroom.

Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-17.00 uur.