Showroom kozijnen weer op afspraak geopend

 Wij zijn telefonisch bereikbaar via 046 - 451 20 86

 call (2).pngContact

 
Industriepark Noord-Sittard
Dr. Nolenslaan 145B
6136 GM Sittard

Tel: 046 - 451 20 86

Email glas:
salvino@salvino.nl
Email kozijnen: kozijnen@salvino.nl

Over Salvino

Welkom bij Harald Salvino, uw totaalleverancier voor glas en kozijnen!

Ruim 220 jaar geleden zag ons familiebedrijf het levenslicht. Een voorvader van Harald Salvino kwam in 1792 uit Italië over om kasteel Hoensbroek van glas te voorzien. Hij besloot in Zuid-Limburg te blijven en zijn glashandel in Sittard te vestigen. De liefde voor het vak werd generaties lang overgedragen en nog steeds staat de familie Salvino met veel passie voor het vak aan het roer van het bedrijf.

De liefde voor het vak is nog altijd onveranderd, voor de rest zijn wij op alle fronten met onze tijd meegegaan. Vandaag de dag bieden wij u een uitgebreid assortiment van glasproducten, waaronder veiligheidsglas, spiegels, hardglazen tafelbladen, badkamertoepassingen, hardglazen deuren en glas-in-lood toepassingen. Daarnaast kunnen onze klanten 24 uur per dag bij ons terecht voor noodreparaties, noodvoorzieningen na inbraak en het afdichten van glasschade.

Sinds enkele jaren hebben wij ons productaanbod daarnaast uitgebreid met kunststof kozijnen, gevelbekleding en aluminium kozijnen. Onze eigentijdse showroom geeft een goede indruk van het uitgebreide productaanbod en de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Waarom Harald Salvino Glas & Kozijnen?

  • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
  • U betaalt niets aan!
  • 10 jaar garantie op isolatieglas
  • 5 jaar garantie op hang en sluitwerk
  • U ontvangt een waarborg certificaat met fabrieksgarantie

Wenst u meer informatie? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom en laat u inspireren!