Spiegels op maat

Bent u op zoek naar spiegels op maat? Bij Harald Salvino bent u dan aan het juiste adres. Met spiegels kunt u verrassende effecten aanbrengen in uw interieur. Wij produceren spiegels helemaal op maat, met eventuele sparingen voor bijvoorbeeld stopcontacten.

Spiegels op maat | Assortiment

Naast blanke spiegels bieden wij u ook brons getinte en grijs getinte spiegels op maat aan. Het is ook mogelijk om versieringen, met behulp van zandstralen, op de spiegel aan te brengen. Verder kan er een facetrand aan de spiegel worden geslepen. Het is ook mogelijk om een spiegel laag weg te laten zandstralen, zo kan het licht dat zich achter de spiegel bevindt door de spiegel heen. Met als resultaat een spiegel met geïntegreerde verlichting.

Spiegels op maat | Een spiegel van Harald Salvino

Een aantal redenen waarom men kiest voor een spiegel van Harald Salvino:

- Professioneel maatwerk

- Een scala aan mogelijkheden

- Snelle levertijd

- Eigen ontwerp mogelijk

Contact

Wilt u meer weten? Graag nodigen wij u uit om bij ons langs te komen in de showroom. Wij nemen dan de tijd om u uitgebreid te adviseren en u kunt op uw gemak rond kijken. Wij vragen u om van te voren even contact met ons op te nemen.


Meer informatie:
Glas handel, Glas in lood, Glasreparatie, Glazen deuren, Glashandel Maastricht, Glashandel Heerlen, Glashandel Roermond, Glashandel Echt-Susteren, Glashandel Sittard, Glashandel Stein