Kunststof kozijnen Limburg

Bent u op zoek naar een leverancier in Limburg voor kunststof kozijnen? Dan bent u bij Salvino aan het juiste adres. Salvino is uw totaalleverancier van glas en kozijnen.

Kunststof kozijnen Limburg | Assortiment

Na 220 jaar ervaring heeft Harald Salvino uit Sittard zijn productaanbod vergroot. Wij bieden u een uitgebreid assortiment van kunststof kozijnen, serres, veranda’s, voordeuren, achterdeuren, schuifpuien. Onze eigentijdse showroom geeft u een goede indruk van het uitgebreide assortiment en de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Kunststof kozijnen Limburg | Waarom Salvino?

Salvino kozijnen kenmerkt zich door de goede prijs kwaliteitsverhouding. Wij geven u graag een aantal redenen waarom u de juiste keuze maakt:

- Topkwaliteit tegen scherpe prijzen

- U betaalt pas na plaatsing

- Tot 15 jaar garantie

- Gratis HR++ glas bij aankoop van kozijnen

Kunststof kozijnen Limburg | reparatie & service

U kunt Salvino 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor de volgende zaken:

- Het uitvoeren van noodreparaties/ noodvoorzieningen na een inbraak

- Het afdichten van glasschade

- Het openmaken van deuren

Meer informatie?

Wilt u meer weten over kunststof kozijnen? Graag nodigen wij u uit om bij ons langs te komen in de showroom. Wij nemen dan de tijd om u uitgebreid te adviseren en u kunt op uw gemak rond kijken. Wij vragen u om van te voren even contact met ons op te nemen.


Meer informatie:
Kozijnen Limburg, Kozijnen Sittard, Voordeuren, Spiegels op maat, Glas handel, Glas in lood, Glasreparatie, Glazen deuren, Glashandel Maastricht, Glashandel Heerlen