Glasreparatie

Het is erg vervelend wanneer een ruit stuk gaat. Voor de juiste glasreparatie bent u bij Salvino aan het goede adres. Het is belangrijk dat er zo snel mogelijk een noodvoorziening gemaakt wordt. Wij realiseren ons dit en hebben 24 uur service, 7 dagen per week. Ook kunnen wij krassen in bestaand glas wegwerken.

Glasreparatie | 24 uur per dag bereikbaar

- Binnen 1 uur ter plaatse

- Vakkundig noodherstel

- 24/7 het hele jaar door

- Directe afhandeling met meeste verzekeraars

Glasreparatie | Verzekering

Als u over een glasverzekering beschikt en daar gebruik van wenst te maken, dan is het mogelijk om de gegevens van uw verzekeraar en uw polis nummer aan ons door te geven zodat wij de kosten direct bij uw verzekering kunnen declareren.

Glasreparatie | De beste service

U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor de volgende zaken:

- Het uitvoeren van noodreparaties/ noodvoorzieningen na een inbraak

- Het openmaken van deuren

- Het afdichten van glasschade

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over glasreparatie? Vraag een online offerte aan of kom eens langs bij ons in de showroom. Wij nemen dan de tijd om u uitgebreid te adviseren en u kunt op uw gemak rond kijken. Wij vragen u om van te voren even contact met ons op te nemen.


Meer informatie:
Glazen deuren, Glashandel Maastricht, Glashandel Heerlen, Glashandel Roermond, Glashandel Echt-Susteren, Glashandel Sittard, Glashandel Stein, Glashandel Beek, Glashandel Brunssum, Glashandel Schinnen