Glashandel Schinnen

Heeft u glas nodig in Schinnen? Met meer dan 220 jaar ervaring en een passie voor het vak bent u bij Harald Salvino aan het juiste adres.

Producten

Wij vinden het belangrijk dat wij onze klanten net dat stapje extra kunnen aanbieden. Daarom hebben wij op basis van onze brede kennis een zeer ruim glas assortiment. Op deze manier kunnen onze klanten voor alle vragen, maar ook alle soorten glas bij ons terecht.

Glashandel Schinnen | 24 uur service

Om een dag te moeten wachten tot je glas gemaakt kan worden is natuurlijk erg vervelend. Daarom hebben wij voor onze klanten een 24 uur-service. Voor het uitvoeren van noodreparaties, noodvoorzieningen na een inbraak, het afdichten van glasschade. U belt simpel weg 046-4512086 en wij zullen u komen helpen.


Contact

Zijn er nog vragen of wilt u verdere informatie over ons? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder!


Meer informatie:
Kunststof kozijnen Limburg, Kozijnen Limburg, Kozijnen Sittard, Voordeuren, Spiegels op maat, Glas handel, Glas in lood, Glasreparatie, Glazen deuren, Glashandel Maastricht