Glashandel Roermond

Glas werk in Roermond? Bij Harald Salvino kunt u met een gerust hart terecht. De vak kennis van het glas zit al 220 jaar in de familie. Ook de passie om de kennis uit te breiden heeft er altijd ingezeten.

Glashandel Roermond | onze producten

De brede vak kennis heeft voor onze klanten als voordeel dat zij ook bij ons terecht kunnen voor een breed assortiment. We beschikken over de kennis en apparatuur om u voor veel soorten glaswerk van dienst te kunnen zijn. Het is net dat stapje extra wat je voor je klanten kan doen, dat voelt gewoon goed.

Glasreparatie | 24 uur- service

Wanneer je glas stuk is dan is het natuurlijk erg vervelend om te moeten wachten tot de volgende dag, vandaar dat wij onze klanten een 24 uur- service aanbieden. Voor het uitvoeren van noodreparaties, noodvoorzieningen na een inbraak, het afdichten van glasschade. U belt simpel weg 046-4512086 en wij zullen u komen helpen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u verdere informatie over ons? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!


Meer informatie:
Glashandel Echt-Susteren, Glashandel Sittard, Glashandel Stein, Glashandel Beek, Glashandel Brunssum, Glashandel Schinnen, Kunststof kozijnen Limburg, Kozijnen Limburg, Kozijnen Sittard, Voordeuren