Glashandel Maastricht

Glas maatwerk en glas reparatie in Maastricht? Harald Salvino is uw man! Met een passie voor het vak en meer dan 220 jaar ervaring kunt u voor uw glaszaken met een gerust hart bij Harald Salvino terecht.

Assortiment

Voor glas in de regio van Maastricht heeft u bij Harald Salvino een ruime keus. Voor iedere opdracht en vraag nemen wij de tijd en zullen wij onze specialistische kennis toepassen. Deze kennis is ook op te merken aan ons ruime assortiment. Wij vinden het belangrijk dan onze klanten voor alles bij ons terecht kunnen, ook voor verschillende soorten glas.

Glashandel Maastricht | Waarom Salvino?

Salvino glas kenmerkt zich door de goede prijs kwaliteitsverhouding. Wij geven u graag een aantal redenen waarom u de juiste keuze maakt:

- Topkwaliteit tegen scherpe prijzen

- U betaalt niets aan

- Tot 15 jaar garantie

- Gratis HR++ glas bij opwaardering van uw huidige isolatieglas

Glasreparatie | 24 uur- service

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat u een probleem heeft met uw glas. Voor het uitvoeren van noodreparaties, noodvoorzieningen na een inbraak, het afdichten van glasschade en het openen en afdichten van duren kunt u bij ons 24/7 terecht. U hoeft dan alleen dit nummer te bellen en u krijgt direct hulp: 046-4512086.

Contact

Heeft u vragen of wilt u verdere informatie over ons? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!


Meer informatie:
Glashandel Heerlen, Glashandel Roermond, Glashandel Echt-Susteren, Glashandel Sittard, Glashandel Stein, Glashandel Beek, Glashandel Brunssum, Glashandel Schinnen, Kunststof kozijnen Limburg, Kozijnen Limburg