Glashandel Heerlen

Glas maatwerk en glas reparatie in Heerlen? Wij bij Harald Salvino vinden dat dit zaken zijn waarbij precisie en vakkennis een groot belang hebben. Met een passie voor het vak en meer dan 220 jaar ervaring kunt u met een gerust hart bij ons terecht.

Producten

Voor uw glaswerk in Heerlen kunt u bij ons terecht voor vele soorten en maten glas. De kennis waar wij als bedrijf over beschikken gebruiken wij om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Net dat stapje extra, daar doen wij het voor. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten voor alles bij ons terecht kunnen. Vandaar dat wij een breed assortiment met glas producten hebben.

Glas Heerlen | Waarom Salvino?

Salvino glas kenmerkt zich door de goede prijs kwaliteitsverhouding. Wij geven u graag een aantal redenen waarom u de juiste keuze maakt:

- Topkwaliteit tegen scherpe prijzen

- U betaalt niets aan

- Tot 15 jaar garantie

- Gratis HR++ glas

Glas heerlen | 24 uur reparatie & service

Zoals eerder al vermeld vinden wij het belangrijk dat onze klanten van ons op aan kunnen en dat zij voor alles bij ons terecht kunnen. Daarom hebben wij een 24 uur-service welke u kunt bellen voor noodreparaties, noodvoorzieningen na een inbraak, het afdichten van glasschade. U hoeft dan alleen dit nummer te bellen en u krijgt direct hulp: 046-4512086.

Contact

Heeft u vragen of wilt u verdere informatie over ons? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!


Meer informatie:
Glashandel Roermond, Glashandel Echt-Susteren, Glashandel Sittard, Glashandel Stein, Glashandel Beek, Glashandel Brunssum, Glashandel Schinnen, Kunststof kozijnen Limburg, Kozijnen Limburg, Kozijnen Sittard