Glashandel Echt-Susteren

Glas nodig in Echt-Susteren? Bij Harald Salvino bent u aan het juiste adres. De passie en kennis over het werk met glas zit al meer dan 220 jaar in de familie.

Producten

Harald Salvino beschikt over een brede kennis en biedt zijn klanten dan ook graag dat stapje extra aan. De kennis en professionaliteit is goed terug te zien in het brede glas assortiment. We beschikken over de kennis en apparatuur om u voor veel soorten glaswerk van dienst te kunnen zijn. Het is net dat stapje extra wat je voor je klanten kan doen, dat voelt gewoon goed.

Glashandel Echt-Susteren | 24 uur glasreparatie

Wanneer je glas stuk is dan is het natuurlijk erg vervelend om te moeten wachten tot de volgende dag, vandaar dat wij onze klanten een 24 uur- service aanbieden. Voor het uitvoeren van noodreparaties, noodvoorzieningen na een inbraak, het afdichten van glasschade. U belt simpel weg 046-4512086 en wij zullen u komen helpen.

Glashandel Echt-Susteren | Waarom Salvino?

Salvino glas kenmerkt zich door de goede prijs kwaliteitsverhouding. Wij geven u graag een aantal redenen waarom u de juiste keuze maakt:

- Topkwaliteit tegen scherpe prijzen

- U betaalt niets aan

- Tot 15 jaar garantie

- Gratis HR++ glas

Contact

Heeft u vragen of wilt u verdere informatie over ons? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!


Meer informatie:
Glashandel Sittard, Glashandel Stein, Glashandel Beek, Glashandel Brunssum, Glashandel Schinnen, Kunststof kozijnen Limburg, Kozijnen Limburg, Kozijnen Sittard, Voordeuren, Spiegels op maat