Glashandel Brunssum

Glasmaatwerk en glasreparatie in Brunssum? Met een passie voor het vak en meer dan 220 jaar ervaring bent u bij Harald Salvino aan het juiste adres.

Producten

Door de vele ervaring en de brede kennis is het voor Harald Salvino mogelijk om zijn klanten een breed glas assortiment aanbieden. Mede door dit brede assortiment kunnen wij net dat stapje extra voor ons klanten doen en dat voelt goed!

Glashandel Brunssum | Waarom Salvino?

Salvino glas kenmerkt zich door de goede prijs kwaliteitsverhouding. Wij geven u graag een aantal redenen waarom u de juiste keuze maakt:

- Topkwaliteit tegen scherpe prijzen

- U betaalt pas na ontvangst

- Tot 15 jaar garantie

- Gratis HR++ glas

Glashandel Brunssum | 24 uur reparatie & service

Wanneer er problemen zijn met het glaswerk dan is er niks vervelender dan het moeten wachten tot de volgende dag om het te laten repareren. Daarom hebben wij een 24 uur-service voor onze klanten. Voor het uitvoeren van noodreparaties, noodvoorzieningen na een inbraak, het afdichten van glasschade. U belt simpel weg 046-4512086 en wij zullen u komen helpen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u verdere informatie over ons? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!


Meer informatie:
Glashandel Schinnen, Kunststof kozijnen Limburg, Kozijnen Limburg, Kozijnen Sittard, Voordeuren, Spiegels op maat, Glas handel, Glas in lood, Glasreparatie, Glazen deuren