Glas in lood

Glas-in-lood is door het tijdloze en sfeervolle karakter vandaag de dag nog steeds geliefd bij een breed publiek. Ruim 220 jaar heeft Salvino ervaring van nieuw glas-in-lood en herstellen de specialisten ook vakkundig schade aan uw glas-in-lood. Ook kunnen zij nieuw glas-in-lood voor u vervaardigen.

Glas in lood | Glas-in-lood van Salvino

Het is mogelijk om bestaand enkel glas-in-lood tussen isolatieglas te plaatsen. Dan kunt u genieten van het comfort van dubbel glas en de authentieke uitstraling van het glas-in-lood raam toch behouden. Glas-in-lood kan bij ons op bestelling worden vervaardigd en worden afgehaald. Uw glas-in-lood raam kan echter ook compleet door ons verzorgd, geleverd en geplaatst worden.

Glas in lood | 24-uur reparatie en service

Wij zijn 365 dagen per jaar geopend. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor de volgende zaken:

- Het uitvoeren van noodreparaties/ noodvoorzieningen na een inbraak

- Het afdichten van glasschade

- Het openmaken van deuren

Meer weten?

Wilt u meer weten over glas-in-lood? Vraag een online offerte aan of kom eens langs bij ons in de showroom. Wij nemen dan de tijd om u uitgebreid te adviseren en u kunt op uw gemak rond kijken. Wij vragen u om van te voren even contact met ons op te nemen.


Meer informatie:
Glasreparatie, Glazen deuren, Glashandel Maastricht, Glashandel Heerlen, Glashandel Roermond, Glashandel Echt-Susteren, Glashandel Sittard, Glashandel Stein, Glashandel Beek, Glashandel Brunssum