Glas handel

Op zoek naar een goede glas handel? Harald Salvino is uw totaalleverancier van glas en kozijnen. Met meer dan 220 jaar ervaring bent u bij ons verzekerd van een goed advies en van een uitstekende oplossing voor uw glasvraagstuk. Niets is voor ons te gek!

Glas handel | Juiste adres

Bij Salvino bent u aan het juiste adres voor alle soorten glas denk aan:

- Isolatieglas/Dubbelglas

- Veiligheidsglas

- Douchedeuren en wanden

- Maatwerk

Glas handel | Maatwerk

Wij zijn in staat om glas op diverse manieren te bewerken in onze eigen werkplaats. Snijden, slijpen, boren of zandstralen, alles kan! Uiteraard kunnen wij in onze werkplaats veel zaken van glas zelf produceren. Wij zijn ook leverancier van hardglas, glas dat door een thermisch proces 5 keer sterker gemaakt wordt. Hardglas is bij ons in alle vormen en maten verkrijgbaar.

Glasreparatie | De beste service

U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor de volgende zaken:

- Het uitvoeren van noodreparaties/ noodvoorzieningen na een inbraak

- Het openmaken van deuren

- Het afdichten van glasschade

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Salvino? Graag nodigen wij u uit om bij ons langs te komen in de showroom. Wij nemen dan de tijd om u uitgebreid te adviseren en u kunt op uw gemak rondkijken. Wij vragen u om van te voren even contact met ons op te nemen.


Meer informatie:
Glas in lood, Glasreparatie, Glazen deuren, Glashandel Maastricht, Glashandel Heerlen, Glashandel Roermond, Glashandel Echt-Susteren, Glashandel Sittard, Glashandel Stein, Glashandel Beek