Hardglazen deuren

Glas werkt ruimtelijk en geeft een extra dimensie aan een ruimte. Een hardglazen deur geeft u de mogelijkheid een ruimte te sluiten maar de ruimtelijkheid te behouden! Blank glas laat het meeste licht door maar u kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld gezandstraald glas, gekleurd glas (groen, grijs, blauw), of ander figuur glas (Master Carré, Satijn (mat glas), Crepi en Pave of Uadi). Let erop dat het toepassen van gezandstraald glas of glas met een figuur het ruimtelijke gevoel juist weer minder kan maken. Bij gezandstraald glas is het ook mogelijk om zelf een ontwerp te maken. Toch geven wij u graag wat voorbeelden:

De binnendeuren worden gemaakt van gehard glas. Gehard glas is ongeveer vijf tot zeven keer zo sterk als gewoon glas van dezelfde dikte. Bij breuk valt het uit elkaar in kleine stukjes, die geen diepe wonden kunnen veroorzaken. Het glas kan beslist tegen een stootje en zal niet meteen breken wanneer er iemand tegenaan loopt. Gehard glas is echter niet bestand tegen scherpe voorwerpen (life-hammer). Het glas wordt uitgevoerd in diktes van 8 mm, 10 mm en 12 mm. De dikte van het glas is afhankelijk van de deur grootte. Onze hardglazen deuren worden op maat gemaakt. Het is mogelijk om de binnendeuren door ons te laten meten en plaatsen. Het is ook mogelijk om de deur zelf te plaatsen. U kunt de deur dan afhalen of tegen een kleine vergoeding bij u op locatie laten bezorgen.

Hardglazen binnendeuren kunnen wij leveren in de volgende uitvoeringen:

- Pendeldeuren: Dit zijn deuren die naar twee kanten geopend kunnen worden

- Enkelwerkende deuren: Dit zijn deuren die naar één zijde te openen zijn. Harald Salvino glas kan  

  enkelwerkende deuren plaatsen zonder dat u veel aanpassingen aan uw bestaande stalen of   

  houten kozijn hoeft te verrichten

- Schuifdeuren: Deze deuren worden zwevend gemonteerd en kunnen naar links of naar rechts

  schuiven

Tip! Het is handig om een afspraak te maken wanneer u advies of een offerte wenst. U weet dan zeker dat onze adviseur de nodige tijd voor u heeft.