Kunststof kozijnen


Ervaar het GAYKO kozijn

Je hebt houten kozijnen, kunststof kozijnen en Gayko kozijnen. Deze laatste zijn ontwikkeld en gemaakt in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen: eisen ten aanzien van isolatie, veiligheid, duurzaamheid en schoonheid. Een Gayko kozijn is niet alleen schitterend om te zien, het bespaart energie, is inbraakproof én onderhoudsvrij. Gayko? Het gründliche kozijn!

Welk kozijn past bij u?

Zoveel mensen, zoveel wensen. En dat is niet verwonderlijk. Ieder z’n smaak, zeggen we bij Harald Salvino Kozijnen. En elke woning zijn stijl. We vinden het belangrijk dat u het kozijn kiest dat past bij u en bij de architectuur van uw woning. Welk kozijn past bij u?

 

GAYKO - Een uitgebreid kozijnenprogramma


Betrouwbare kwaliteit voor moderne mensen


Eigentijds en stijlvol design


RAMEN EN DEUREN met De perfecte houtlook!


Kozijnen voor stijlvolle droomhuizen


Voor perfecte warmte-isolatie

 
 

Vlak of Renovatieprofiel?

Bij het maken van deze keuze is het belangrijk te weten welke karakterstijl het best bij uw woning past.

Indien het gaat om een moderne woning dan past het vlakke profiel waarschijnlijk het beste. Het vlakke profiel heeft een diepte van 7 cm en oogt daardoor strakker en moderner.

V70.png

GAYKOVISION V70

Betrouwbare kwaliteit voor moderne mensen

U bent modern, vooruitstrevend en wilt op een economische manier (ver)bouwen of renoveren, zonder enige concessie aan kwaliteit? Dan komt u uit bij de VISION V70 van GAYKO, met een uitgebreid scala aan uitvoeringen, tot en met de hoogst denkbare veiligheid. GAYKO VISION V70 – het instapmodel van GAYKO – is al 100% compleet. Met minder moet u geen genoegen nemen.

Het renovatieprofiel daarentegen is 10,5 cm diep en lijkt daardoor meer op hout. Zeker wanneer U het renovatieprofiel combineert met een houtnerfstructuur is het kozijn niet te onderscheiden van hout. 

GAYKOVISION NL 104

Een lust voor het oog

NL104.png

U verlangt veel van een kozijn: optimaal comfort, optimale veiligheid en maximale duurzaamheid. En omdat u stijlbewust bent, kiest u voor een modern design met een eigen karakter. Mogen we de GAYKOVISION aan u voorstellen? Een kozijn dat aan uw hoge eisen voldoet en bovendien robuust en uiterst betrouwbaar is. U zult lang plezier beleven van GAYKOVISION.

Beide profielen zijn standaard voorzien van een 5 kamersysteem, een perfecte afdichting en staalversterkingen. Ramen en deuren bepalen voor een heel groot deel het uiterlijk van Uw woning. Laat U daarom heel goed informeren over de mogelijkheden. Een misvatting is helaas nog steeds dat alle kunststof kozijnen hetzelfde zijn terwijl er een groot verschil is tussen kwaliteit, isolatie en veiligheid. Onze kozijnen zijn komo gecertificeerd en o.a. getest op brandwerendheid en bijzondere omstandigheden zoals tegen zeewater, benzine, olie en chemicaliën.

GAYKOROYAL NL

134060508867725royal245.png

Het nieuwe hoekdesign

GAYKO ROYAL roept herinneringen op aan lang vervlogen tijden. Aan vakmensen die op traditionele wijze en met de hand kozijnen maakten, compleet met pen- en gatverbinding. GAYKO heeft deze warme, landelijke uitstraling weten te combineren met alle voordelen van hoogwaardige kunststof kozijnen. Het geheim is het unieke hoekdesign. De afbeeldingen spreken voor zich.

Kleuren

De Gayko kozijnen zijn leverbaar in tal van kleuren. Daardoor vindt u altijd de kleur die past bij de stijl van uw woning en eventueel aansluit bij de huidige kleurstelling. Natuurlijk kunt u daarbij ook kleuren combineren, zoals een licht kozijn met een gekleurd raam.
1340607160595kleurenstalen.png

 
 
 
 
 

 

 

 

 

GAYKOVISION.jpg

images.jpg

GAYKO_ROYAL_NL.JPG