Glasreparaties

24-uursservice!

U kunt ons 24 uur per dag bereiken op: 046-4512086  

Het is erg vervelend wanneer een ruit stuk gaat. Zeker wanneer dit het gevolg is van een inbraak. Het is dan belangrijk dat er zo spoedig mogelijk een noodvoorziening gemaakt wordt. Wij realiseren ons dit als geen ander en hebben daarom onze 24-uursservice in het leven geroepen. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan wij voor u klaar en kunt u ons bellen voor:

Wanneer u ons belt in verband met schade, dan is Harald Salvino binnen 1 uur (in Midden- en Zuid- Limburg) ter plaatse. Om de ruit meteen vakkundig te herstellen, of om de ruit af te dichten, om deze vervolgens op een later tijdstip alsnog te herstellen. Het herstellen van de schade gebeurt in onderling overleg met de klant en altijd op korte termijn. 

Wanneer u over een glasverzekering beschikt en daar gebruik van wenst te maken, dan is het mogelijk om de gegevens van uw verzekeraar en uw polisnummer aan ons door te geven zodat wij de kosten direct bij uw verzekeraar kunnen declareren. Deze extra service is geheel gratis en bespaart u administratieve rompslomp. Mocht u over de afwikkeling van uw schade vragen hebben, dan staan onze medewerkers vanzelfsprekend voor u klaar.

Wij verzorgen uw glas niet alleen wanneer u glasschade heeft. Onze service gaat veel verder. Zo kunnen wij krassen in bestaand glas wegwerken, bestaande kozijnen repareren en uw hang- en sluitwerk vernieuwen.